Butikk Holmsbu

Våre produkter

Holmsbu Båt & Motor er drevet av båtfolk. Vi har god kunnskap om båt og vet hva folk på sjøen stort sett trenger. I butikken kan vi tilby et bredt utvalg av utstyr og båtrekvisita fra de fleste merker. Trenger du råd, hjelper vi deg gjerne.

Adressen til butikken er: Thomasløkken 24, 3484 Holmsbu – Klikk for å åpne i Google Maps

Kontakt

Pelle P

Sporty fritidsklær og tekniske sportsklær for aktive mennesker, hvor design er kombinert med høy kvalitet og funksjon.

Tau

Båttau finnes i ulike lengder, tykkelser og materialer, så det er viktig å velge riktig type tau for båtens størrelse og bruksområde.

Båtkikkert

En båtkikkert er et essensielt verktøy for enhver båtentusiast som ønsker å øke sikkerheten og navigere trygt gjennom farvann.

Garmin klokker

Garmin tilbyr maritime klokker og kompakte håndholdte GPS-enheter som navigerer og inneholder kart, ruter og veipunkter.

Liqui Moly Motorolje

Liqui Moly er en pålitelig og kraftig olje som er kjent for å gi overlegen ytelse og beskyttelse til motoren. Med sin avanserte formulering og høykvalitets ingredienser, bidrar Liqui Moly olje til å redusere friksjon, forbedre drivstoffeffektiviteten og forlenge levetiden til motoren.

Boatboot

BOATBOOT er et innovativt skomerke fra Norge! Ideen er å lage stilrene støvler i vannavvisende skinn som du kan være like fin med på båten som i Bogstadveien.

Roka London

Roka ryggsekkene trives like godt i solskinn som i regnvær. Produktene er fargerike, bærekraftige og multifunksjonelle sekker, vesker og lommebøker.

Våre merker